Hjernen trenger ikke å være alene

Vi skulle bare ta en kaffe. Skravle litt. Men det var mandag og quiz-dag. Vi visste ikke det, men vi tok utfordringen og ble med, selv om vi var bare to. Vi kan ikke ha gjort det så aller verst siden vi fant ut at vi skulle være med neste gang også. Og gangen etter der igjen…og igjen og igjen. Så ble vi hekta.

Begynte å lese nyhetene nøyere. Leste oss opp på spesialtema. Dro frem gamle TP-kunnskaper. Alle disse tingene en kan men som man aldri får bruk for – før man havner på quiz.

Nå møtes vi en gjeng én gang i uka. Vi har fått nye venner og nye kunnskaper. Om fobier, bjørner og brus, om hvor mange bøker det er i bibelen eller hvilken OL-gren Sala Palmer konkurrerte i. Vi har oppdaget spennende musikk, hørt merkelige coverlåter.

Det fokuseres mye på trening og helse i media. Man må ikke glemme hodet også! Min mormors største skrekk var å ikke være klar i hodet ettersom hun ble eldre, så hun løste kryssord jevnlig. Og vi – en dag i uka trimmer vi hjernen og pleier det sosiale. En god kombinasjon! Ekstra stas når vi kommer på pallen selvfølgelig. 🙂

Det er her det skjer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s